26-01-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Heropening wielerspeciaalzaak Kaptein Tweewielers

Op 28 januari 2017 zal één van de oudste fietsenwinkels in Amsterdam feestelijk heropend worden. Kaptein Tweewielers, de speciaalzaak op het gebied van racefietsen, mountainbikes en trendy sportfietsen aan de Overtoom 488-490, is aan een grondige verbouwing onderworpen en is met de nieuwe inrichting en uitstraling een nog beter service- en verkooppunt voor wielerfanaten.

Tijdens de heropening door acteur, presentator, musicus én fervent wielerliefhebber Eric Corton, zal de vernieuwde winkel op de vertrouwde locatie gepresenteerd worden aan het publiek. Vanaf 15.00 uur zijn klanten uitgenodigd voor de officiële opening met onder andere wereldreiziger Martijn Doolaard, die op een bij Kaptein gekochte fiets van Amsterdam naar Singapore fietste, en prijsvragen waarbij een Kaptein wieleroutfit en cadeaubonnen gewonnen kan worden.

grandopening

De sfeer die de vernieuwde inrichting uitdraagt doet denken aan het wielerclubhuis van weleer en past perfect bij de persoonlijke benadering van de klant die bij Kaptein Tweewielers centraal staat. De koffie staat steevast te pruttelen in het ouderwetse filterkoffieapparaat waar klanten zelf een kopje koffie kunnen pakken en aan kunnen schuiven aan de originele oude werkbank die als koffietafel functioneert.

In de nieuwe, ruimere opzet van de winkel vloeit de combinatie van oud en nieuw moeiteloos in elkaar over. De nieuwe LED-verlichting laat de ruime selectie racefietsen en mountainbikes mooi naar voren komen tegen de authentieke bakstenen muren waar tevens een mengeling van oude en nieuwe foto’s op te zien zijn.

De opening is vrij toegankelijk voor het publiek, dus kom een kijkje nemen in de gloednieuwe zaak van Kaptein Tweewielers.. Laat even weten als je erbij bent door op onze Facebook pagina bij het evenement op Aanwezig te klikken of via mail door op de button te drukken. Voor meer informatie kun je terecht op de website van de gespecialiseerde fietsenwinkel.

 van