27-09-2013 - Nieuws, Wielrenblad

Kleurrijke collectie van Bontrager

Met de nieuwe collectie van Bontrager ben je helemaal klaar voor de frisse seizoenen. Het merk pakt dit najaar uit met producten die functioneel zijn maar daarnaast ook de fietser zichtbaar maken in de winter. Armwarmers, overschoenen handschoenen, helmen, schoenen en jacks zijn dit najaar namelijk leverbaar in de kleur Visibility Yellow. Hieronder zijn al een aantal hoogtepunten uit de nieuwe collectie terug te vinden, voor de gehele collectie kan je natuurlijk even op de site van Bontrager kijken.

 

Bontrager2Bontrager Race Windshell Glove: Handschoenen moeten een goede isolerende werking hebben maar ook de grip is natuurlijk belangrijk. Bontrager voegt nog een derde kenmerk toe; zichtbaarheid. De bovenzijde is gemaakt van Profila softshell windproof materiaal en biedt bescherming bij koud en winderig weer. De binnenzijde is voorzien van synthetisch leder en de paddings zijn van inForm Fusion gel foam. De verstelbare polssluiting draagt daarnaast bij aan een optimaal pascomfort.

 

Bontrager3

Bontrager RXL Stormshell MTB overschoenen: Bontrager ontwikkelde de Stormshell overschoenen om je optimaal tegen de drie weerselementen te beschermen. Wind, water en kou. Deze overschoen is voorzien van een MTB-specifieke zoolconstructie zodat er sprake is van een optimale pasvorm. De YKK-rits is voor het eenvoudig aan- en uitrekken en een lus met klittenband boven de enkel houdt het water buiten. De overschoenen zullen net als de rest van de collectie leverbaar zijn in meerdere kleuren: zwart en Visibility Yellow.

 

Bontrager1Bontrager Velocis helm: De helm die je beschermt maar waarbij je door het lichte gewicht amper merkt dat je hem draagt. Dit model is een van de lichtste, meest geavanceerde helmen die door Bontrager gemaakt is. Daarnaast bezit dit helm de allernieuwste technologie waar het maar kan: een composiet skelet, Headmaster II verstelsysteem, FormFit voorhoofdband en de slimme NeoVisor. Een ander opvallend detail aan deze helm is de NeoVisor, deze beschermd je tegen de zon, regen en modderspetters van je voorganger.

 

 van