Komoot introduceert unieke verzekeringspolis voor komoot Premium-leden

Na de succesvolle lancering van komoot Premium, een abonnement vol features voor iedereen in de komoot-community die op zijn avonturen nog een stap verder wil gaan, introduceert komoot nu Premium Insurance. Premium Insurance is een unieke verzekeringspolis voor leden met een Premium-abonnement en is na Duitsland en Oostenrijk, nu ook beschikbaar voor gebruikers in Nederland, België en Frankrijk. 

Premium Insurance wordt aangeboden in samenwerking met internationale verzekeraar AXA Assistance. De uitgebreide verzekeringspolis voor schade en noodgevallen sluit perfect aan op avonturiers en hun materiaal. Premium Insurance biedt 24 uur per dag telefonische assistentie, dekking voor schade en diefstal, fietsreparaties langs de weg, noodgedwongen overnachtingskosten, vervangende fietsen, ophaalservice langs de weg, werelddekking voor opsporing en redding, en vervoer naar huis bij ongelukken in het buitenland. De dekking is nu beschikbaar voor Premium-leden in Nederland, België en Frankrijk. Gebruikers met het komoot Premium-abonnement in andere landen ontvangen de dekking automatisch wanneer deze in hun land beschikbaar komt.

Komoot Premium 

Komoot Premium bestaat uit zes kernfuncties en is beschikbaar in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Het Premium-abonnement kost 4,99 euro per maand. Komoot verbetert continu en blijft inspelen op de wensen van de community. Dat betekent dat de functies van komoot blijven evolueren en doorlopend nieuwe features worden toegevoegd aan Premium. Nieuwe en bestaande komoot-gebruikers kunnen zich aanmelden voor komoot Premium op www.komoot.com/premium 


Meer informatie over Premium Insurance van komoot is te vinden op komoot.com/premium/insurance

Meer weten over komoot en de talrijke features die het te bieden heeft? Volg de Go Further met Komoot Premium webinar op 9 juni. Een overzicht van alle features vind je hier.


Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down.

 van