24-05-2016 - Mountainbiken, Nieuws

KONA RED-R TOUR 2016

Biken met guides over vette trails, mooie gebieden, (bike) aftertalk, bbq, pinten en de KONA vibe. Dat is de RED –R tour voor KONA en NON KONA bikers.

De RED-R tour is met een toffe groep biken en gezelligheid tijdens en na de tocht. Met lokale gidsen zoeken we de mooie paadjes op, Kona approved! De avondrit is tussen de 2- 2,5 uur, voor het donker wordt zijn we terug op locatie. De dagtocht is tussen de 4-5 uur.

Na afloop van de tocht is er een hapje en drankje. Ohh ja, de rijder met de mooiste KONA inclusief outfit (prijs of gewicht behoren niet tot de criteria) krijgt hier een mooie beloning voor! KING KONA award. Naast deze award hebben we nog meer in petto voor de deelnemers aan de RED-R tour.

Wil je deelnemen aan de RED-R met je eigen bike of een van de testbikes? Mail dan even naar tom@konaworld.com. Houd er even rekening mee dat inschrijving verplicht is.

Testbikes

De tocht rijden op een van de KONA testbikes is mogelijk. Geef dit van te voren aan bij de inschrijving zodat men het juiste model en maat voor jullie kunnen reserveren. Onderstaande testfietsen zijn beschikbaar voor alle liefhebbers.

  • Heihei race
  • Heihei trail
  • Process 111
  • Explosif
  • Honzo Al
  • Kahuna ddl

Programma

  • 1 juni Swooth, AARSCHOT (BE) – avondrit
  • 19 juni Bikeaholic, STABROEK (BE) – dagrit
  • 25 juni Bikenation, LANDGRAAF (NL) – dagrit
  • 1 juli, Cyclenation, ARNHEM (NL) – avondrit

UP/DOWN blog: hét blog voor en door mountainbikers

Naast het mountainbike magazine UP/DOWN, geniet je online van het UPDOWN mountainbike blog. Dit blog wordt beheerd door de makers van UP/DOWN, die net als jij maar wat graag op de mountainbike stappen. Een magazine en blog voor en door mountainbikers dus! Hier vind je alles over mountainbiken: zoals informatieve artikelen en nieuws tot inspirerende verhalen, tips & tricks, foto’s en video’s. Ontdek het zelf op ons blog!

Mountainbikenieuws

Voor het laatste nieuws op het gebied van mountainbiken, check je onze nieuwspagina, hier verzamelen we al onze blogs over aankomende mountainbike gadgets, mountainbike events, mountainbike producten, mountainbike magazines, tips en tricks, trainings schema’s voor mountainbikers en ook advies over fietsvoeding en duurtesten en nog veel meer. Alles wat nieuw is op het gebied van mountainbiken lees je hier als eerste. Zo ook een aankondiging van het nieuwste mountainbike magazine van UP/DOWN.

Tips & Tricks voor het mountainbike

Vraag jij je wel eens af wat je kan doen tegen de hongerklop? Wat voor voeding en training je nodig hebt om beter te kunnen presteren op de mountainbike? Of wat koffie en bier kan doen aan je conditie en herstel? Wil je fitter worden op de fiets of heb je bepaalde of een veel voorkomende fietsblessures? Of wil je gewoon simpelweg je techniek verbeteren? En waar moet je nou op letten bij de aanschaf van een nieuwe mountainbike of andere accessoires voor op de mountainbike? Het antwoord op deze, en nog veel meer, vragen, vind je in de categorie tips & tricks op ons blog!

Leesvoer voor iedere mountainbiker

Zit je even niet op de mountainbike, dan hebben wij wat lekker leesvoer voor je. In deze categorie van ons blog vind je interessante achtergrondverhalen over uiteenlopende thema’s. Van recente onderzoeken op het gebied van mountainbiken tot de zithouding op en het afstellen van jou fiets. En van de mooiste trails op je fatbike of op je enduro bak, of het diepgaande artikelen over je mountainbike held of je favoriete mountainbike parcours. Ook de mooiste reisverhalen over mountainbiken in de Alpen of de Ardennen komen aan bod.

UPDOWN online

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar de nieuwste editie van UP/DOWN? Op ons blog lees je het altijd meteen als er een nieuwe editie van ons magazine uit is. Je vindt hier een preview van een aantal artikelen en krijgt zelfs al een sneak peek in het nieuwe magazine. Bovendien geven we een overzicht van de gehele inhoud van het magazine. Zo weet je pricies wat je in de nieuwste editie van UP/DOWN mountainbike magazine kunt verwachten. Ben je (nog) geen abonnee van UP/DOWN? Dan kun je de (digitale of geprintte) uitgave direct via de webshop bestellen. Of word abonnee, zodat je UP/DOWN altijd als eerst op de mat ontvangt!

 van