16-04-2020 - Kitesurfen, Nieuws

Lees Access nu extra voordelig!

In deze gekke tijden zullen steeds meer kiters niet samen het water op kunnen voor een ultieme sessie op een favoriete spot. Blijf veilig, blijf thuis en blijf vooral gezond!

Laten we de veiligheid en gezondheid van onze families en anderen voorlopig voorop stellen. Trakteer jezelf op een relaxed avondje en neem bijvoorbeeld eens rustig de tijd om jouw favoriete magazines te lezen. Hopelijk zien we je vervolgens snel weer op het water! 

Wij zijn momenteel trouwens druk bezig met de afronding van Access #1 2020, de eerste uitgave van het nieuwe jaar. In de tussentijd kun je uitgaven van Access extra voordelig lezen, dus check onderstaande aanbiedingen! 

ACCESS Jaargang 2019: lees met korting!

De eerste vier nummers van Access uit 2019 zijn nu extra voordelig verkrijgbaar in de SOUL Webshop. Op deze wijze heb je de komende weken in ieder geval voldoende leesvoer in huis! Je betaalt nu slechts €25,00 in plaats van €39,95 voor vier uitgaven van Access Kiteboard Magazine en ontvangt dus maar liefst 37% korting via deze link.

ACCESS #1,2,3,4 2019: bestel met korting!

Losse uitgaven van Access zijn nu ook extra voordelig verkrijgbaar in onze Soul Webshop. Bestel Access #1,2,3,4 2019 met voor slechts €7,95 in plaats van €9,95 via onderstaande button en ontvang maar liefst 20% korting op deze uitgaven, via deze link.

 van