16-12-2016 - Snowboarden, Nieuws

Maak kans op een goodiebag van de wintersport game: Steep!

Cruise in de gigantische open wereld van de Alpen en Alaska, waar de poeder altijd vers is en je run nooit eindigt. Trotseer en overwin ‘s werelds meest legendarische bergen op je ski’s, in je wingsuit, op je snowboard of met je paraglide. Ga solo of spring in de actie samen met andere spelers. Neem je meest waanzinnige stunts op en deel ze met de hele wereld. Daag je vrienden uit om jouw uitgekozen tracks te rijden en toon je beste tricks en je meest epische crashes met de wereld.

De berg is er voor jou om te ontdekken. Dus klik je vast, maak je klaar en spring in de actie!

Over de game
Spelers betreden de gebergten van de Alpen met hun ski’s, snowboard of wingsuit, maar ook paragliden is mogelijk in de gigantische open wereld, vol opwindende uitdagingen en adembenemende omgevingen. Spelers kunnen opmerkelijke plaatsen en onvergetelijke momenten delen door verschillende activiteiten zoals ‘Mountain Stories’ te voltooien, wat voor meer verhalende content zorgt. Om je creativiteit te tonen, kun je zes verschillende speelstijlen uitoefenen tijdens de verbazingwekkende stunts: Explorer, Freerider, Freestyler, Bone Collector, Extreme Rider en Pro Rider. Niets is onmogelijk; waaghalzen en ontdekkers kunnen overal gedropt worden en zwerven door de Alpen om allerlei geheime spots in de bergen te ontdekken. Steeps open wereld wordt verder uitgebreid door de rijke wereld van Alaska in de gratis update die binnenkort beschikbaar is.


Het ontwikkelingsteam bij Ubisoft Annecy* geeft aan dat Steep is ontworpen voor een cultuur die draait om het delen van ervaringen met de wereld. Steep bevat een naadloze multiplayer, waarin spelers op een realistische manier de Alpen kunnen ontdekken. Spelers en vrienden over de hele wereld kunnen samen uitdagingen voltooien of een plekje aan de top van de leaderboards bemachtigen. De game geeft je de mogelijkheid om je wildste stunts en memorabele momenten opnieuw mee te maken en ze zelfs te delen via sociale media. Maar daar blijft het niet bij, je kunt ook uitdagingen creëren om samen de beste tijd of score te neer te zetten.Winactie

In samenwerking met Ubisoft mogen wij een paar goodiebags van de game Steep weggeven onder de lezers van Taste. Om kans te maken op zo’n goodiebag hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag:

Wat is jouw gekste of opmerkelijkste wintersport moment?

Laat jou antwoord achter in de Facebook-comments onderaan de pagina. De leukste reactie wordt vervolgens beloond met een goodiebag. Mocht je niet actief zijn op Facebook dan kun je ook gerust een mail sturen naar info@soulonline.nl om kans te maken, vermeld dan wel even dat het om de Steep goodiebag prijsvraag gaat.


word-abonnee-banner---taste

 van