18-08-2016 - Mountainbiken, Nieuws

Mini Downhill Cup

Het spectaculaire Mini Downhill Cup circus strijkt op 28 augustus neer op de Hettenheuvel nabij Zeddam, voor de derde ronde van 2016. Alwaar Stichting Freeride Achterhoek voor de vierde keer in haar geschiedenis een wedstrijd voor de MDC organiseert. En met de ervaren crew van SFA Bikepark aan het roer weten we zeker dat het een spectaculaire- , gezellige wedstrijd wordt.

In het prachtige decor van de Hettenheuvel, met zijn 96 meter de hoogste berg in het Montferlandse bos,   wordt er een `super natural’ parcours voor alleen de wedstrijddag aangelegd. De grote namen uit de uitslagen van de laatste wedstrijd in Montferland in 2014, Daniel Prijkel, Joey v Veghel, Jelmer Pietersma en Joost Wichman krijgen het dit jaar zwaar te verduren met `New Kid on the Block’ Tristan Botteram en de top drie van het tussenklassement, Tim v Esch, Wolter Wolters en Mark Toeters. Dat het heerlijk spannend wordt is hiermee gegarandeerd.

Het is de unieke samenwerking tussen SFA en Natuurmonumenten wat dit evenement mogelijk maakt. Een deel van het inschrijfgeld gaat dan ook naar `Support 4 Nature‘. Onder het motto, `Don’t destroy what you came to enjoy!’

Inschrijven voor de Mini Downhill Cup kan hier.

MDC16-SPONSORPLAAT3

 van