02-03-2016 - Snowboarden, Nieuws

MOUNTAIN MADNESS 2016: SNOW MADNESS & MOUNTAIN PARTY’S

In 2014 besloten we het legendarische snowboard event Mountain Madness nieuw leven in te blazen. Met succes, want inmiddels zijn we alweer toe aan MM III. Na de editie in Risoul, besloten we Mountain Madness vorig jaar terug te brengen naar La Norma, waar het event ooit geboren werd.

Een goede beslissing, want het was een knaller van een week, check het filmpje voor een impressie van MM II! In 2016 gaan we dit niet dunnetjes, maar heel dik over doen, wederom in la Norma. Dus zorg dat je MM III niet mist!

In 2016 gaan we Mountain Madness niet dunnetjes maar heel dik over doen! Wederom bouwen we ons Basecamp tussen de witte bergtoppen van het Franse dorpje la Norma, vanuit waar we voor de liefhebbers een dagtrip organiseren naar het nabij gelegen Val Thorens. Ook kun je boarden in 4 omliggende gebieden met de ESKIMO liftpasuitbreiding. Zorg dat je 19 t/m 26 maart 2016 in je agenda zet, want MM III mag je niet missen!

De fijne Afterboards en Party’s, die we organiseren bij bar de Bodega, worden verzorgd door onze Mountain Madness DJ Crew, met o.a. Krijn in de Kosmos, Sjammie, Olivier Boogie en Occy, bekend van SFFRMKRS & VAgE gASTEN. De fantastische Bodega-hosts Mathieu & Audrey zorgen dat de glazen goed gevuld blijven en de toog regelmatig bedolven wordt onder een pak Jägerbombs.

DC zorgt dat het testcenter goed gevuld is met voldoende boards, zodat je alle nieuwe snufjes die DC op snowboardgebied heeft bedacht, kunt ontdekken deze week. Daarnaast verzorgen we verschillende clinics om je snowboard skills op te krikken. Ook dit jaar kun je weer meedoen aan de Rail Battle, de Big Air contest en de Old School Slalom, waarbij je dikke prijzen van onze sponsors Dragon, Revert en DC kunt winnen! Deze sponsors zorgen samen met Mountain Madness uiteraard ook dit jaar voor een goed gevulde Goodie Bag!

Mountain Madness BASIC is al te boeken van € 249,- per persoon. Dit is inclusief 7 nachten verblijf, 8-daagse liftpas La Norma en Mountain Madness eventras. Voor € 150,- per persoon boek je er een busreis bij! Mountain Madness ON BOARD is al te boeken van € 299,- per persoon. Dit is het BASIC pakket, plus dagtrip naar Val Thorens en uitbreiding liftpas (300km), zodat je kunt baarden in nog 4 gebieden in de omgeving!

 van