09-06-2021 - Kitesurfen, Nieuws

Mystic Stealth Bar Kite haak terugroepactie

TERUGROEPACTIE VAN MYSTIC: lees hieronder het hele persbericht van Mystic

Wij nemen de duurzaamheid en levensduur van onze producten zeer serieus, en daarom bieden wij een gratis upgrade aan ter vervanging van de stalen haak van onze SS2020 model 35009.190135 Stealth Bar Kite, geleverd in de markt vanaf mei 2019.

Wat het probleem is:
Door ons voortdurende kwaliteitsgarantieproces zijn we ons bewust geworden van een materiaalprobleem dat van invloed is op onze eerste versie van de Stealth bar met vliegerhaak. We hebben bij deze stalen haak een inconsistente staalkwaliteit geconstateerd en zullen uit voorzorg een upgrade uitvoeren omdat we niet kunnen garanderen dat de levensduur van deze bar aan onze normen voldoet.
We zijn uit voorzorg begonnen met een vervangingsprogramma voor alle Generation 1 haken op de markt.

Welke producten zijn getroffen:
Wij willen onze klanten adviseren om onze SS2020 model 35009.190135 Stealth Bar Kite – Generation 1 te updaten met een nieuwe gratis Generation 2 vervangende haak.
Gelieve er zeker van te zijn dat geen andere versies van de Stealth bar getroffen zijn; niet getroffen: windsurf / freeride / surf modellen.

Stealth Bar Kite haak vervanging
Stealth Bar Kite haak vervanging
Stealth Bar Kite haak vervanging
Stealth Bar Kite haak vervanging

WAT JE NU MOET DOEN

  • Bekijk deze video: hoe herkent u Generation 1 en vervangt u uw haak door Generation 2?
  • Vraag een gratis vervangende haak Generatie 2 aan bij de winkel waar u de spreidstang hebt gekocht. Raadpleeg onze dealerzoeker: www.mysticboarding.com/dealers
  • Kijk in de handleiding hoe u uw haak vervangt.
  • U kunt uw Stealth-haak bij elke Mystic retailer vervangen.
  • Vervanging wordt bij voorkeur gedaan door het winkelpersoneel.
  • Indien u extra hulp nodig heeft of niet in de buurt van uw dealer bent, aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar: mysticboarding@northasg.com
 van