25-11-2021 - Nieuws, Snowboarden, Nieuws, Skiën, Nieuws

THE NORTH FACE: DE FREERIDE COLLECTIE

The North Face® introduceert zijn nieuwe, technische Freeride Collectie. Speciaal gemaakt voor die fantastische dagen waarop grenzen alleen in je hoofd bestaan. Vind je eigen lijn en verleg je grenzen als nooit tevoren. Met deze nieuwe reeks van technische gear voor in de sneeuw kan je het hele seizoen door shredden, op de piste en daarbuiten.

FREERIDE COLLECTIE
FREERIDE COLLECTIE

Felle kleuren en topprestaties komen samen in deze collective van waterproof, windproof en duurzame kledingstukken, geïnspireerd op de kleding van de straat. De collectie bestaat onder meer uit het nieuwste Dragline Jacket en Bib, op unieke manier gemaakt met gerecyclede en bio-based materialen, wat de impact op de natuur verkleint. De Freeride Collectie bestaat uit gear die je kunt gebruiken van pow tot après, en voor alles daar tussenin. De Freeride Collectie is nu verkrijgbaar op http://www.thenorthface.nl/ en in geselecteerde The North Face-winkels.

FREERIDE COLLECTIE
FREERIDE COLLECTIE

Volg @thenorthface op Instagram en @thenorthface.europe op Facebook om op de hoogte te blijven van toekomstige lanceringen. 

 van