29-07-2019 - Nieuws, Wielrenblad

De Peter Sagan Venge van Spesh!

De zeer exclusieve Venge waar Sagan gisteren Parijs mee binnen reed is beschikbaar voor ons! De tour is afgelopen, het was een van de meest spectaculaire Tour de France events van de afgelopen jaren. We hebben bloed, zweet & tranen gezien en keken allemaal met open mond naar Alaphilippe. Waanzinnige racing, waanzinnige drama en de specialized atleten waren hiervoor het hoofdingrediënt. Zij wonnen een podium plek op de Tarmac, Venge en new Shiv TT, Peter Sagan houdt de leiding in de strijd om de Groene Trui, terwijl Julian Alaphilippe de gele trui voor 14 etappes vasthield met een rit die een ieder inspireerde.

Sagan Specialized Venge

Maar zoals altijd, is er een constante; Zijn naam is Peter Sagan. Als Peter de Groene Trui helemaal tot Parijs vasthoudt zal hij de enig zevenvoudige winnaar worden van het Punten Classement bij de Tour. Om deze nog niet eerder behaalde prestatie te vieren, maakt specialized 100, individueel genummerde, S-Works Venge Disc Sagan 7X Limited Edition framesets die een exact replica zijn van het frame waarbij Peter tijdens de 21e Etappe zal racen. Ze zullen gespoten worden in hetzelfde, kleine Italiaanse paint shop, door de zelfde handen die Peters frame hebben gespoten, met exact hetzelfde design waarmee hij zijn overwinning reed. Deze framesets zullen een stukje Tour historie worden en een collecter’s item.

Om iedere Sagan fan dezelfde kans te geven om een van deze limited framesets te kopen, Specialized zal het zelfde Pre-orders process gaan hanteren als dat ze nu met de Creo SL Founders Edition doen. Deze exclusive framesets zullen verkocht worden aan wie het eerste besteld tot dat alle 100 framesets verkocht zijn. Specialized verwacht dat het heel rap zal gaan. aangezien alle frames individueel met de hand worden geverfd, zal de bezorging van deze framesets plaatst vinden van augustus tot oktober.

Producten:

  • Er zijn geen specifiek maar beperkingen. Er zullen er wereldwijd slechts 100 beschikbaar zijn, bel onmiddelijk jouw retailer als je er een wilt, hij kan het B2B bestellen.
  • S-Works Venge Disc Sagan 7X Limited Edition Frameset                  | EUR 4.799,-

Lees ook onze uitgebreide review over de Specialized Venge Pro!

Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines  kijk op Ridersguide.nl. Altijd up to date en vijf keer per jaar het mooiste Wielren magazine op de mat en in je broekzak? Klik dan nu hier en wordt abonnee op Wielrenblad

 van