02-09-2019 - Mountainbiken, Nieuws, Leesvoer

Polisport E3 helm

Polisport bewijst met de Polisport E3 dat een vriendelijk geprijsde helm er zowel goed uit kan zien als goede performance kan bieden. Zoals we kennen van de meeste trailhelmen is de achterkant verlaagd, zodat je achterhoofd goed beschermd wordt bij een val. De fit is neutraal en is via de welbekende draaiknop achterop je hoofd op maat af te stellen. Maatje Large is net geen driehonderd gram en daarmee licht van gewicht. Het vizier is verstelbaar, een goggle past er echter niet onder, mocht je daarmee willen rijden. Tijdens het rijden vallen vooral de ventilatiegaten op, de wind stroomt echt goed over je hoofd heen, wat lekker koelt, zeker in de zomermaanden. De Polisport E3 is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties en bij elke helm ontvang je een extra set pads.

Meer info over deze helm vind je hier. Meer reviews en nieuws over mountainbiken vind je hier.

Ben jij abonnee van Up/Down en wil jij de Polisport E3 zelf testen? Bezoek deze pagina en doe mee aan de win-actie, wie weet ligt een van de E3’s binnenkort bij jou op de mat.

Voor meer mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven en vijf keer per jaar het mooiste mountainbike magazine op de mat hebben liggen? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down!

 van