Prolimit introduceert innovatieve harness collectie voor 2022

Prolimit harness collectie 2022: Ervaar innovatieve technologie

De Prolimit harness collectie 2022 stelt drie premium harnasconstructies voor. Omdat het niet uitmaakt welke ondersteuning je wilt, ze hebben je gedekt. De drie types zijn: de hardshell carbon composiet constructie, de hardshell pure constructie en de soft shell 3D molded shell. Alle nieuwe harnassen zullen in de zomer van 2022 verkrijgbaar zijn.

Prolimit creëert en innoveert al sinds 1980. Prolimit is erg enthousiast om de nieuwe Prolimit harness collectie 2022 met jullie te delen. We hebben twee nieuwe constructies gemaakt naast de 3D molded constructie; de hardshell carbon composiet constructie en de hardsell pure tm constructie.

Door het brede assortiment van harnassen, kunnen ze u verzekeren dat het niet uitmaakt wat voor soort ondersteuning je wilt, ze hebben voor ieder iets. Of je nu gaat kitesurfen, wingfoilen of windsurfen met de Prolimit harnassen kun je voor het beste gaan. Ieder lichaamstype is anders en het is ook heel persoonlijk wat voor soort ondersteuning je prettig vindt. Daarom hebben ze in de Prolimit harness collectie 2022 drie verschillende constructies en vele verschillende mallen met verschillende binnenplaten gemaakt.

HARDSHELL CARBON COMPOSITE CONSTRUCTION

Is het stijfste harnas dat ze in hun assortiment hebben. De torsie en horizontale buiging zijn geminimaliseerd. De Carbon composiet constructie is nauwkeurig voorgevormd op 3D mallen en voorgevormd met neopreen zachte randen. Carbon staat bekend om zijn lichte, sterke en stijve eigenschappen. De Hardshell is rechtstreeks verbonden met de riemen die de belasting van het harnas overbrengen.

HARDSHELL PURE CONSTRUCTION

Is een Hardshell harnas met enige elasticiteit dankzij de exclusieve PURE TM materialen. Pure is extreem licht en super schokbestendig (Pure TM is lichter dan water en 100% recycleerbaar) en met elasticiteit. Het biedt meer torsieflexie met behoud van het superieure gevoel en de pasvorm van een hardshell constructie.

SOFTSHELL 3D MOULDED CONSTRUCTION

Is een voorgevormde binnenschaal van PE board met riemen verwerkt op de schaal en perfect 3D gevormde harnassen. Een 3D gegoten buitenhuid ondersteunt de harnasconstructie. Het belangrijkste verschil tussen een Hardshell en een 3D shaped innershell harnas is de buitenkant. Bij het hardshell zichtbaar en bij het Thermo molded harnas wordt de schaalconstructie beschermd door de buitenmantel.

Voor meer informatie over de Prolimit harness collectie 2022 kijk verder op www.prolimit.com


Voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de andere magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van