29-11-2023 - Kitesurfen, Nieuws

Red Bull King of the Air 2023 – Livestream

Dompel jezelf onder in de wervelende wereld van kitesurfen, want vandaag, klokslag 14:00, begint het langverwachte Red Bull King of the Air 2023! De wind giert al door de lucht, en de kitesurfers staan te trappelen om de hemel te veroveren. Maak je klaar voor een adembenemend schouwspel dat de atmosfeer zal laten trillen van opwinding!

In het kitesurfparadijs van Kaapstad, Kite Beach in Table View, zal de lucht gevuld worden met de kracht, moed, en ongeëvenaarde vaardigheden van ‘s werelds topkitesurfers.

De Red Bull King of the Air 2023 Livestream

Red Bull King of the Air 2023

Vandaag markeert het begin van een nieuwe reeks onvergetelijke kitesurfmomenten. Voor degenen die niet ter plaatse kunnen zijn, geen zorgen! Via deze livestream brengen we de actie direct naar je toe, waar je ook bent. Leun achterover, ontspan, en geniet van de spanning van Red Bull King of the Air 2023.

Terugblik op vorig jaar

Terwijl we uitkijken naar wat deze editie zal brengen, laten we ook een blik werpen op het epische avontuur van vorig jaar. Bekijk de terugblikvideo die de hoogtepunten vastlegt en de adembenemende momenten van Red Bull King of the Air 2022 opnieuw tot leven brengt.

Red Bull King of the Air 2023

Kijk voor meer boardreviews of voor meer kitesurf nieuws, Tips & Tricks, reviews, leesvoer en de andere magazines kop Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Access en volg ons op Facebook en Instagram.

 van