21-07-2017 - Mountainbiken, Nieuws

Review: BIRZMAN TOOLSET

Waar we thuis een fijn gereedschapsbord hebben voor overzicht tijdens het sleutelen, is de frustratie des te groter als we op de parkeerplaats tegen een kleine reparatie aanhikken. Staan we toch weer te hannesen met die multitool. Waar uiteraard niks mis mee is, deze handige jongens hebben al meermaals dagen gered van de ondergang.

Maar zolang we nog op de parkeerplaats staan willen we eigenlijk net iets beters/handigers/meer. En omdat je niet steeds je georganiseerde tools van het bord wilt plukken, is een tweede setje een fijne uitkomst. En deze travelkit van Birzman biedt uitkomst. Een slanke en platte koffer die eigenlijk standaard mee zou moeten in de auto, of het nu een dagtocht op de lokale trails betreft of een week(end) de hort op.

De koffer bevat alles wat je nodig hebt om je tocht, of erger nog, vakantie, niet te laten verknallen door reparaties die je niet kunt uitvoeren. We hebben deze koffer de afgelopen twee maanden in onze auto mogen verwelkomen en hij is veelvuldig van pas gekomen en niet enkel op onze eigen bikes. Het gereedschap ligt allemaal lekker in de hand en voelt robuust aan. Het enige minpuntje is dat niet alle tools perfect in het koffertje klemmen, voor de rest is het een topset!

Prijs: € 219,95
www.birzman.nl

 van