14-01-2021 - Mountainbiken, Nieuws

SKS Germany verlengt sponsorschap MTB-Team Bart Brentjens

Toen Bart Brentjens drie jaar geleden aan SKS Germany vroeg om sponsor te worden van zijn CST PostNL Bafang Mountainbike Racing Team, was dat snel geregeld. “We voelen het als een eer”, zegt Exportmanager Frederik Reichert van SKS.

“Toen de Spelen door Corona een jaar werden uitgesteld, hield onze sponsoring natuurlijk niet op. We hebben het nu verlengd tot minimaal 2023. Waarom? Omdat het een topteam is met goede medaillekansen in Tokyo 2021. Bovendien zien we de wereldtop graag onze producten gebruiken en hechten we veel waarde aan de mooie feedback die we van hen krijgen.”

Bart Brentjens: “Goed materiaal is direct bepalend voor succes. Het hele team is erg gebaat bij de producten van SKS. Omdat ze direct bijdragen aan de kwaliteit van onze trainingen en wedstrijden. Als je top wil presteren, moet alles kloppen, en daar zorgen deze producten mede voor. Ook testen we nieuwe producten uit in de praktijk voor SKS Germany. Zoals de Airspy ventielsensoren waarmee je exact je bandendruk afleest op de SKS MyBike App. En beoordelen we nu de nieuwe Mudrocker spatborden. Ik denk dat dit een goed voorbeeld is van hoe een sponsorschap voor beide partijen kan werken. Dat geeft een gezonde basis voor een langdurige samenwerking.” 

Voor meer informatie bezoek je de website van SKS Germany!

 van