15-02-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Slimme oplossing voor woon- werkverkeer: Trek XM700+

De Trek XM700+ is vernieuwd en nu voorzien van een Bosch Powerpack 500 accu met een capaciteit van 500Wh. Samen met de Bosch Performance Drive motor heb je nu een grotere actieradius. De vernieuwde XM700+ heeft een remlicht en kentekenverlichting gekregen en voldoet zo volledig aan de wettelijke eisen.

Zeg vaarwel tegen het parkeergeld en het vechten om een parkeerplekje. Deze supersnelle elektrische fiets zorgt ervoor dat je de auto gewoon thuis wilt laten. Waarom niet meteen trainen als je op weg bent naar je werk? De XM700+ is de slimme oplossing voor woon-werkverkeer.

Sfeer XM700+_79A9079

Sportief ontwerp en volgens de huidige normen geproduceerd

Het is niet alleen de sportieve geometrie en een lichtgewicht frame, maar ook de plaatsing van de accu en de keuze van de onderdelen die ervoor zorgen dat deze fiets één van de sportiefste RIDE+ elektrische fietsen is. Ook de kabels zijn op een elegante manier verwerkt in het frame. Het oog wil toch ook wat!

De XM700+ voldoet volledig aan de eisen die aan de snelle elektrische fietsen gesteld worden en beschikt over een remlicht en kentekenplaat verlichting. Wij bevelen het dragen van een helm aan bij het rijden op de XM700+.

Motor Armor en ondersteuning tot 45 Km/u

De locatie van de centraal geplaatste Bosch-motor maakt hem kwetsbaar voor opspattende stenen vanaf het wegdek. Daarom ontwikkelden de Trek-ingenieurs in Nederland onze eigen exclusieve lichtgewicht Motor Armor voor extra bescherming. Als 25 km/u gewoon niet genoeg is, dan zorgt het krachtige Bosch ondersteuningssysteem, de Bosch Performance Drive, voor snelheden tot 45 km/u.

  • Adviesverkoopprijs € 3.699
  • Website
 van