05-03-2021 - Snowboarden, Nieuws

THE NORTH FACE: ICONS

The North Face kondigt de terugkeer aan van twee baanbrekende producten: de Himalayan-parka en de Base Camp-tas. De producten zijn onderdeel van de nieuwe Icons-collectie.

De Himalayan-parka, een jas die qua uitstraling doet denken aan bergtoppen van 8000 meter hoog, was oorspronkelijk gemaakt voor atleten van The North Face die hoger en sneller wilden klimmen dan ooit tevoren in de meest barre omstandigheden op aarde. De parka is gevuld met 500 cuin verantwoord geproduceerd dons en gemaakt van nylon ripstop-stof met windblokkeringstechnologie voor de beste bescherming.

Geschikt voor op de toppen van Mount Everest én in de stadse straten: het ultrawarme jack, rijk aan traditie, is nu verkrijgbaar in nieuwe seizoenskleuren. Voor dames gaat het om Sweet Lavender en voor heren is er een Kelp Tan Forest Floor-print, geïnspireerd op de natuur.

De klassieke Base Camp-tas is ook verkrijgbaar in deze frisse kleuren. Deze tas vormt sinds 1986 de standaard voor stijl en duurzaamheid, is getest op allerlei expedities, en heeft een hoop praktische aspecten zoals weerbestendige ritsbescherming, gewatteerde hengsels en een verstelbare, voor de bergen geschikte schouderbanden. Andere accessoires om de look helemaal af te maken, zijn de Fisherman Beanie, Classic Tech-pet en de Bozer-heuptas om snel bij essentiële benodigdheden te kunnen.

Bekijk de volledige icons-collectie hier!


Word abonnee van Soul Magazine zodat je het nieuwste magazine als eerste ontvangt en geen artikel hoeft te missen. De nieuwe uitgave van Soul is ook los te bestellen via de Soul Webshop of in de betere boekhandels. Volg Soul Magazine op Facebook en Instagram!

 van