03-07-2021 - Snowboarden, Nieuws

Backflips en three-sixties, gewoon in Nederland

Het lijkt erop dat de mogelijkheden om dit jaar de piste op te gaan klein zijn tot geen! Maar de trucs moeten toch worden geoefend. Wat kan je doen? Hier is wat inspiratie van Protest Sportswear. Freestyle riders zorgen voor spectaculaire video’s, laat je inspireren tijdens lockdown!

We zitten midden in een lockdown, met een ernstig gebrek aan sneeuw en bergen in Nederland. Dat weerhoudt ons er niet van om backflips en three-sixties te willen doen! Hell no. Protest laat je zien hoe je nog steeds aan die trucs kunt werken, zelfs als je de sneeuw niet kunt raken. Niets staat je in de weg!

Raak geïnspireerd en uitgedaagd door Protest freestyle riders; Andri Ragettli, Gian Ragettli, Camille Armand, Mees van Lierop en Mees Oostdijk, om je grenzen te verleggen in boarding en skiën. Breng het naar het volgende niveau en waag het zelf om de ultieme Car Jump voor je eigen voordeur te maken! Niet uitdagend genoeg? Daag jezelf uit om een ​​stap verder te gaan door een Roof Slide van je eigen dak uit te voeren. Met een beetje creativiteit en veel lef kun je altijd alternatieve manieren van boarden of skiën bedenken! Zelfs tijdens een lockdown en zonder de juiste voorwaarden, kun je daar naar buiten.

Lees hier meer over Protest Fun House!

Word abonnee van Soul Magazine zodat je het nieuwste magazine als eerste ontvangt en geen artikel hoeft te missen. De nieuwe uitgave van Soul is ook los te bestellen via de Soul Webshop of in de betere boekhandels. Volg Soul Magazine op Facebook en Instagram!

 van